Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@laptopnodig.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

 Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf    
 duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op:  
 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 e. die snel kunnen bederven of verouderen;
 f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 g. voor losse kranten en tijdschriften;
 h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

Let op dat er geen garantie wordt gegeven op accu’s van laptops. De garantie periode op laptops, tablets, smartphones en accessoires bedraagt 3 maanden.
Om onduidelijkheden te voorkomen hieronder de voorwaarden van garantie op laptops, tablets, smartphones en accessoires :
Op al onze (tweedehands) laptops, tablets, smartphones en accessoires leveren wij standaard 3 maanden garantie.

WAT VALT BUITEN DE GARANTIE?

Bij schade die veroorzaakt is als gevolg van druk-, val-, stoot- of vochtschade*, kan het zijn dat de reparatiekosten van een ander defect niet meer onder de garantie valt. De garantie ook bij toepassing van illegale software zonder het merk van de fabrikant.

Let op: Laat je een device repareren of onderdelen vervangen bij een externe partij? Ook dan vervalt de garantie bij laptopnodig.nl.

Onderstaande punten vallen buiten de garantie:

  • Mankementen na de garantieperiode van 3 maanden;
  • Schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik door gebruiker (gebroken/gescheurde onderdelen en/of vochtschade);
  • Schade die is veroorzaakt door kortsluiting van buitenaf. Voorbeelden hiervan zijn blikseminslag of het gebruik van een verkeerde adapter
  • Gebroken simkaartlezer;
  • De touch-ID functionaliteit bij vervanging van de homebutton;
  • Gebroken cameralens;
  • Beschadigde of vieze laadconnector;
  • Loszittende onderdelen hoofdtelefoon aansluiting / AUX Flex;
  • Refurbished iPhone 7 (Plus) toestellen zijn niet per definitie waterdicht en hierop geven wij dus géén garantie;
  • Bij iPhone 7 (Plus) toestellen is de homebutton niet te repareren, dus hierop kunnen wij geen garantie geven.

* Toelichting op val-, druk-, stoot-, gebruik- of vochtschade:

Dit type schade kan op meerdere manier ontstaan. Veelvoorkomende oorzaken zijn veelvuldig gebruik of het stoten/laten vallen van het apparaat. Dit kan als resultaat hebben dat het product niet meer naar behoren functioneert. Ook wanneer er een sterke druk op het apparaat wordt uitgeoefend, kan schade ontstaan.

Denk aan het gaan zitten op je toestel of het dragen van je toestel in een te strakke broek(zak). Hierdoor kan je toestel kromtrekken. Dit kan schade veroorzaken die aan de buitenkant niet zichtbaar is, maar waardoor een aantal functies niet meer (goed) werken. Water- of vochtschade kan verschillende oorzaken hebben. Het meest voorkomend is het in contact komen van het apparaat met water of een andere vloeistof. Gebruik je je telefoon in een vochtige ruimte, dan kan er ook schade optreden. Denk aan telefoongebruik in de badkamer of wanneer het mistig is. Daarnaast kunnen zweet, klamme handen of grote verschillen in temperatuur er ook voor zorgen dat je telefoon niet meer naar behoren functioneert.

GARANTIE OP ACCESSOIRES

Bij laptopnodig.nl heb je standaard 3 maanden garantie op de accessoires, gerekend vanaf de aankoopdatum. Indien de producten binnen die periode een defect vertonen en er geen val-, stoot- of waterschade is, wordt het accessoire kosteloos omgeruild.

Wanneer je het toestel naar ons terugstuurt voor reparatie, dient deze te worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Het is aan te raden om een back-up van de gegevens en bestanden op je device te maken voordat je deze terug zet naar de fabrieksinstellingen. Wanneer terugzetten naar fabrieksinstellingen niet mogelijk is, moet de toegangscode vermeld worden op het reparatieformulier. Laptopnodig.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele verloren gegevens of bestanden. Vermeld voor een snelle afhandeling altijd duidelijk uw ordernummer of factuurnummer en geef kort en duidelijk aan wat uw vraag of probleem is. Onze RMA afdeling neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Het is ook mogelijk uw vragen direct te stellen via info@laptopnodig.nl

Laptopnodig.nl
Maarschalklaan 59
3417 SE Montfoort
info@laptopnodig.nl
085 066 3659
KVK: 66933463
BTW: NL002056032B87

Hieronder kunt u een model brief downloaden. Deze kunt u invullen en naar ons e-mailen wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur ons een WhatsApp bericht
De waardering van laptopnodig.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.